Udsmykning på arbejdspladsen

Kunst skaber værdier

Kunst på arbejdet er lige så vigtigt som en frugtordning. Det har langt de fleste arbejdspladser opdaget, således er det vigtigt, hvad der hænger på væggene. Udsmykningen af jeres virksomhed er i høj grad med til at formidle virksomhedens værdier og image, både overfor kunder og samarbejdspartnere. Kunst på væggene kan bruges til at skabe stemningen på arbejdspladsen, hvor udsmykningen udstråler gode rammer for kreativitet og trivsel. Hvor imod tomme vægge udsender et helt andet budskab.

Farver og god energi

De fleste virksomheder foretrækker store abstrakte malerier. De oplever, at billederne giver liv og får medarbejderne på kryds og tværs af afdelinger og funktioner til at få inspiration og noget at tale om. Kunne I tænke jer at høre mere, kommer jeg gerne ud til en uforpligtende samtale, hvor jeg ser jeres virksomhed og giver et bud på, hvordan min kunst vil kunne fungere hos jer. Jeg kan skræddersy mine værker til jeres arbejdsplads. På den måde vil værkerne passe perfekt til det jeres virksomhed ønsker at signalere. Kontakt mig på 20468228 eller gå til Unikt maleri med firmaets logo for at læse mere.

Hør hvordan kunst på arbejdspladsen kan skabe et innovativt miljø

I kan også leje malerier til en lav ydelse og løbende få dem ombyttet efter jeres behov. Jeg klarer alt det praktiske omkring levering, ophængning og udskiftning. Jeg assisterer gerne i udvælgelsen, så malerierne passer til jeres virksomheds lokaler, inventar og indretning. Lej et maleri

 

 

GW_Side11_UdsmykningIFirmaet_StortFoto.jpg