Workshop

For at styrke kreativiteten og samarbejde på arbejdspladsen kan I få designet en workshop, hvor der sættes fokus på at I alle kommer til at være innovative og bruge nye sider af jer selv.

I kommer til at opleve arbejdspladsens mangfoldighed, og hvad hver enkelt alene og sammen med andre kan bidrage med til helheden. Der sættes – gerne i samarbejde med ledelsen - rammer for dagen, således at ideer opstår og talentet udfoldes. Dagens mål er at stimulere det sociale miljø, give fornyet energi til arbejdsglæden og skabe innovative arbejdsprocesser bl.a. ud fra design thinking.

undefined

Det bliver sjovt og inspirerende

Alle får lejlighed til at gå på opdagelse i deres kreativitet og være innovative. Der bliver delt inspiration og skabt nye ideer til at sikre en professionel, effektiv og rummelig arbejdsplads. 

Jeg vil tage jer med på en rejse, hvor I udforsker jeres kreativitet – og måske lære at bringe jer selv i flow og være optaget i nuet. Men vi vil også kombinere både proces og resultat.

Efter en spændende proces vil vi vurdere resultatet og færdiggøre maleriet. Derfor er dette også en indsigt i en vekselvirkning mellem proces og resultat, resultat og proces. Tanken er, at vi bliver nødt til at provokere os selv for at udvikle os – udvikle vores ideer og vores virksomhed. 

 undefined

Dagen kan bruges til

  • at folde virksomhedens vision ud på en ny måde
  • at få virksomhedens værdier integreret gennem visualisering
  • at bearbejde organisationsforandringer på en positiv måde
  • at skabe en fælles kultur til gavn for motivering og implementeringen
  • at arbejde med problemløsning og brainstormingsmetode

Efterfølgende kan medarbejderne tage billederne med hjem til virksomheden.

Tid og sted

Jeg tilpasser workshoppen efter jeres arbejdsplads. Det kan både være en halv eller hel dag. Dato og sted aftales med jer.