Få privatundervisning

Vil du gerne selv i gang med at male, genoptage en tidligere fornøjelse eller udleve en gammel drøm? 

Jeg giver privattimer, der kan hjælpe dig med at komme i gang igen og få ny energi til maleriet. Du kan få ideer, inspiration, opmuntring og kritik. Jeg kan give feedback på dine tidligere malerier og komme med kommentarer omkring, hvad du kan gøre for at udvikle dig endnu mere (gælder kun akrylmaleri).

Få inspiration til at eksperimentere

Jeg hører ofte folk fortælle, at de er gået i stå med deres kunstneriske udtryk. Mit håb med min undervisning er, at du får mod til at afprøve nye sider af dit talent, prøve nye metoder, få et dynamisk farvespil eller mere vildskab, fantasi og frihed ind i dine akrylmalerier.

Således kan glæden ved deltage i undervisningen eller malerskolen være dobbelt. Du har glæde under selve processen og bagefter, når du selv eller sammen med andre kan nyde resultatet.

Se her, hvordan jeg skaber et abstrakt maleri:

Prøv selv - øvelse til at komme i gang

Mal et gult billede

  • Mal dit lærred gult – fra hvid, varm gul, kold gul, orange – mal penselstrøg i samme retning på skrå eller op og ned eller fra side til side og stil maleriet til tørring.
  • Vælg en eller to af følgende farver: Hvidt, gult eller rødt – sæt fire klatter ikke for meget – ikke for tæt. Tag din spartel og sæt på som du pisker æg med en gaffel. Lad det tørre og når det er næsten tørt, tager du tre blå nuancer og maler med penslen.
  • Slut med at sætte kontrast ind – hvis billedet er mørkt, så med en kraftig orange, turkis eller hvid. Er billedet lyst, så tag en dyb blå eller sort – put det fx på, ved at tage et stykke af en avis, som du maler og trykker farve ned på billedet, så den får struktur.

undefined