Om kunstnerne

I mine malerier kombinerer jeg akrylfarve med collage og bruger både fingermaling, spartel og kraftige penselstrøg

Mine malerier udstråler glæde og energi. Det skabes gennem et spændende og kraftfuldt farvevalg og brug af dynamiske penselstrøg svamp eller spartel. Jeg fanger forskellige stemninger og indtryk - og maler ud fra følelser og intuition. Derfor bliver hvert maleri unikt.

Jeg holder af at eksperimentere i min kunst og er helt opslugt i fremstillingen af hvert eneste billede. Jeg slipper kontrollen og forestillingen om, hvad det skal blive, på den måde får maleriet sjæl og taler direkte til beskueren. Som kunstner bruger jeg mange forskellige teknikker og færdigheder, som jeg har tilegnet mig gennem uddannelser, autodidakt erfaring og inspiration fra andre kunstnere. Jeg er medlem i kunstsammenslutningen Kunstrunden Nordsjælland

Se mine malerier

Har du lyst til at se mine akrylmalerier, så tøv ikke med at kontakte mig  på mobil +45 20 46 82 28. Jeg bruger altid kvalitetsprodukter, og du er velkommen til at tage op til 3 malerier hjem på prøve ganske gratis. Du kan besøge mit galleri både i Valby eller Asserbo.

 

IMG_2198.JPG
Kunstner Tine Weppler er igang med et stort abstrakt farverigt akrylmaleri