Tine Weppler

I mine malerier kombinerer jeg akrylfarve med collage og bruger både fingermaling, spartel og kraftige penselstrøg

Malerierne udstråler glæde og energi, som skabes gennem et spændende og kraftfuldt farvevalg og brug af dynamiske penselstrøg svamp eller spartel. I mine malerier fanger jeg forskellige stemninger og indtryk - det vises både gennem dyremotiver, abstrakte billeder eller relationer med mennesker, jeg har mødt eller er optaget af. Det sjoveste er selv at gå på oplevelse i maleriet og finde skjulte motiver eller symboler.

Se Tine Weppler fortælle om sin kunst

Jeg holder af at eksperimentere i min kunst – og er helt opslugt i fremstillingen af hvert eneste billede. Jeg slipper kontrollen og forestillingen om, hvad det skal blive, på den måde får maleriet sjæl og vil altid blive helt unikt. Jeg bruger mange forskellige teknikker og færdigheder, som jeg har tilegnet mig gennem uddannelser og autodidaktisk erfaring samt inspiration fra andre kunstnere eller kunstarter. Jeg er medlem i kunstsammenslutningen Kunstrunden Nordsjælland. Jeg udstiller i Spanien og på internationalle messerr bl.a. Art Cologne gennem mit spanske galleri: Galleria Gaudi. Desuden holder jeg indimellem kunstsalon i Valby.

Besøg mig - ring 20468228

Har du lyst til at se mine akrylmalerier, kan du kontakte mig for en fremvisning på mobil 20 46 82 28. Jeg bruger altid kvalitetsprodukter, og du er velkommen til at tage maleriet hjem på prøve ganske gratis.

Læs om mig i pressen

Verden har brug for farver og energi

Kunstsalon rykker ind i kunstnerens eget hjem

 

tineweppler.jpg
Kunstner Tine Weppler maler flotte farverige malerier. Her maler hun et abstrakt maleri i blå, turkis og orange